VACANCIES

E&I TECHNICIANS

ONE-Dyas B.V. (ONE-Dyas) is in juni 2011 vanaf de Maasvlakte begonnen met de proefboring naar het gasreservoir Q16-Maas. Dit veld is rijk aan condensaat. Voor de exploitatie van dit gasveld is een uniek proces ontwikkeld, waarbij behalve gas, ook condensaat, propaan en butaan gescheiden wordt. Voor deze productie-installatie op de Aziëweg – Maasvlakte te Rotterdam en onze offshore locaties is ONE-Dyas op zoek naar:

E&I TECHNICIANS met gevoel voor proces

Als technisch opgeleide vakman- of vrouw beheers je de productie-installatie. Je bent direct betrokken bij de dagelijkse productie van gas, condensaat en LPG producten. Je onderhoudt, repareert en lost storingen op van het elektrische equipment. Daarbij ben je ook verantwoordelijk voor de juiste werking, het onderhoud en het inregelen van instrumentatie loops. Verder houd je toezicht bij de uitvoering van werkzaamheden door anderen. Je bewaakt bovendien het economische, veilige en verantwoorde verloop van het hele proces. Verder plan en coördineer je de onderhoudswerkzaamheden en onderhoud je contacten met de andere afdelingen van ONE-Dyas.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde MTS-opleiding (Elektrotechniek, Automatiserings- of Procestechniek) eventueel aangevuld met het certificaat VAPRO-C en 5 jaar ervaring in een soortgelijke positie. Je bent flexibel en werkt graag in teamverband op productie-installaties on- en offshore. Indien de situatie zich voordoet, ben je bereid om je werktijden aan te passen aan de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden.

Wij bieden

ONE-Dyas biedt je een afwisselende functie met een grote mate van zelfstandigheid in een team met enorm gedreven technici, uitstekende trainingsmogelijkheden, een concurrerend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

CCR operator

ONE-Dyas B.V. (ONE-Dyas) is in juni 2011 vanaf de Maasvlakte begonnen met de proefboring naar het gasreservoir Q16-Maas. Dit veld is rijk aan condensaat. Voor de exploitatie van dit gasveld is een uniek proces ontwikkeld, waarbij behalve gas, ook condensaat, propaan en butaan gescheiden wordt. Voor deze productie-installatie op de Aziëweg – Maasvlakte te Rotterdam zoek naar:

Central Control Room (CCR) Operators:

Als technisch opgeleide vakman- of vrouw beheers je de productie-installaties. Je bent direct betrokken bij de dagelijkse productie van gas, condensaat en LPG producten. Je bewaakt het economische, veilige en verantwoorde verloop van het hele proces. Je valideert o.a. productie data en voert computer simulaties op het productieproces te optimaliseren, je maakt werk orders voor onderhoudswerkzaamheden, veranderingen in proces instellingen etc. Je onderhoud tevens contact met kopers over de gevraagde gas nominaties.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een afgeronde MTS-opleiding (Elektrotechniek, Automatiserings- of Procestechniek) eventueel aangevuld met het certificaat VAPRO-C en minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke positie. Je bent flexibel en werkt graag in teamverband op productie-installaties. Indien de situatie zich voordoet, ben je bereid om je werktijden aan te passen aan de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden.

Wij bieden

ONE-Dyas biedt je een afwisselende functie met een grote mate van zelfstandigheid in een team met enorm gedreven technici, uitstekende trainingsmogelijkheden, een concurrerend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De Werkrotatie is 7/7 (onshore)!

Instrumentation Engineer

ONE-Dyas B.V. (ONE-Dyas) is opgericht in 2008 en houdt zich bezig met de exploratie en productie (opsporing en winning) van aardolie en vooral aardgas in Nederland. ONE-Dyas heeft verder participaties op de Britse Noordzee en in Gabon, West Afrika. Onze ambitie is om een efficiënte en respectvolle operator te worden met een groeistrategie in de zuidelijke en centrale in juni 2011 vanaf de Maasvlakte begonnen met de proefboring naar het gasreservoir Q16-Maas. Dit veld is rijk aan condensaat. Voor de exploitatie van dit gasveld is een uniek proces ontwikkeld, waarbij behalve gas, ook condensaat, propaan en butaan gescheiden wordt. Voor versterking van de engineeringsafdeling in Amsterdam is ONE-Dyas op zoek naar een :

Instrumention Engineer

In deze senior positie coördineer, support, adviseer en assisteer je tijdens engineering, ontwerp, inkoop en constructie processen . Je bent o.a. verantwoordelijk voor coördinatie van alle instrumentatie aspecten gedurende de gehele projectduur. Je acteert als de instrumentation responsible engineer, ontwerpt en construeert field instrumentatie voor brown field installaties, Je definieert de scope voor de engineering contractors en stelt RFQ pakketten samen voor het instrumentatie gedeelte van de installaties en beoordeeld de tenders/offertes. Tevens volg je het gehele proces van fabricatie, installatie, start up en performance tests. Je rapporteert aan de Construction & Engineering Manager.

Functie-eisen

Chartered Engineer of gelijkwaardig niveau met minimaal 10 jaar ervaring in zowel “desk als field’ werkzaamheden.

Wij bieden

ONE-Dyas biedt je een heel afwisselende functie met een grote mate van zelfstandigheid in een team met enorm gedreven technici, uitstekende trainingsmogelijkheden, een concurrerend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.